Tietosuojaseloste (EU)

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi joulukuu 11, 2023 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://chempfoods.com/fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

3. Julkistamiskäytännöt

Luovutamme henkilötietoja, jos meitä vaaditaan lain tai tuomioistuimen määräyksen nojalla, lainvalvontaviranomaisen vastauksena, muiden lain säännösten sallimissa rajoissa, tietojen antamiseksi tai yleiseen turvallisuuteen liittyvän asian tutkimiseksi.

Jos verkkosivustomme tai organisaatiomme otetaan haltuun, myydään tai osallistuu fuusioon tai yrityskauppaan, tietojasi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme ja mahdollisille ostajille, ja ne luovutetaan uusille omistajille.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

7. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Yhteystiedot

Chemp Super Foods GmbH
Gummersbacher Str. 31b
50679 Köln

Yritysrekisteri: Köln, HRB 111553
USt.-IdNr.: DE354795687
Saksa
Verkkosivusto: https://chempfoods.com/fi
Sähköposti: hello@chempfoods.com
Puhelinnumero: +49 (0)221 95014576

10. Tietopyynnöt

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden käyttää tietopyyntölomakettamme yleisimmin esitettyjen pyyntöjen osalta.

×

Liite

WooCommerce

Tässä esimerkkikielessä käsitellään perusasioita siitä, mitä henkilötietoja myymäläsi voi kerätä, tallentaa ja jakaa sekä siitä, kenellä voi olla pääsy näihin tietoihin. Kaupan jakamat tiedot vaihtelevat sen mukaan, mitä asetuksia on käytössä ja mitä lisäosia käytetään. Suosittelemme lakimiehen kuulemista, kun päätät, mitä tietoja haluat ilmoittaa tietosuojakäytännössäsi.

Keräämme tietoja sinusta kauppamme kassaprosessin aikana.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustollamme, seuraamme:
  • Katselemasi tuotteet: käytämme tätä esimerkiksi näyttämään sinulle äskettäin katselemasi tuotteet.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaintyyppi: käytämme näitä tietoja esimerkiksi verojen ja toimituksen arvioimiseen.
  • Toimitusosoite: pyydämme sinua antamaan tämän, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituskustannukset ennen tilauksen tekemistä ja lähettää tilauksen sinulle!
Käytämme evästeitä myös ostoskorin sisällön seuraamiseen, kun selaat sivustoamme.

Huomautus: voit halutessasi tarkentaa evästekäytäntöäsi ja linkittää sen tähän osioon täältä.

Kun ostat meiltä, pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortti-/maksutietosi ja valinnaisia tilitietojasi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:
  • lähettää sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
  • vastata pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset.
  • Käsittele maksut ja ehkäise petokset
  • Luo tili myymäläämme
  • Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteita, kuten verojen laskemista.
  • Parannamme myymälätarjontaamme
  • lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita käytetään tulevien tilausten kassalla. Säilytämme sinua koskevia tietoja yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joihin keräämme ja käytämme niitä, eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää niitä edelleen. Säilytämme esimerkiksi tilaustietoja XXX vuotta vero- ja kirjanpitotarkoituksiin. Näihin kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Säilytämme myös kommentteja tai arvosteluja, jos päätät jättää niitä.

Kenellä tiimissämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi sekä ylläpitäjillä että myymäläpäälliköillä on pääsy:
  • tilaustiedot, kuten mitä ostettiin, milloin se ostettiin ja minne se pitäisi lähettää, ja
  • Asiakastiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.
Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta he voivat auttaa tilausten täyttämisessä, palautusten käsittelyssä ja sinun tukemisessasi.

Mitä jaamme muiden kanssa

Tässä osiossa on lueteltava, kenen kanssa ja mihin tarkoitukseen tietoja jaetaan. Tähän voivat kuulua muun muassa analytiikka, markkinointi, maksuportaat, lähetyspalvelujen tarjoajat ja kolmansien osapuolten upotukset.

Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle tilauksia ja myymäläpalveluita; esimerkiksi -

Maksut

Tässä alajaksossa on lueteltava, mitä kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajia käytät maksujen vastaanottamiseen kaupassasi, koska nämä saattavat käsitellä asiakastietoja. Olemme lisänneet esimerkkinä PayPalin, mutta sinun kannattaa poistaa tämä kohta, jos et käytä PayPalia.

Hyväksymme maksut PayPalin kautta. Maksuja käsiteltäessä osa tiedoistasi välitetään PayPalille, mukaan lukien maksun käsittelyyn tai tukemiseen tarvittavat tiedot, kuten ostoksen loppusumma ja laskutustiedot. Katso PayPalin tietosuojakäytäntö lisätietoja.

Complianz | WordPressin tietosuojapaketti

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojaseloste.

Akismet

Keräämme tietoja kävijöistä, jotka kommentoivat Sivustoilla, jotka käyttävät Akismet-palvelua roskapostin torjumiseksi. Keräämämme tiedot riippuvat siitä, miten Käyttäjä määrittää Akismetin Sivustolleen, mutta yleensä ne sisältävät kommentoijan IP-osoitteen, käyttäjäagentin, lähettäjän ja Sivuston URL-osoitteen (sekä muita kommentoijan suoraan antamia tietoja, kuten hänen nimensä, käyttäjätunnuksensa, sähköpostiosoitteensa ja itse kommentin).

WooCommerce

Tässä esimerkkikielessä käsitellään perusasioita siitä, mitä henkilötietoja myymäläsi voi kerätä, tallentaa ja jakaa sekä siitä, kenellä voi olla pääsy näihin tietoihin. Kaupan jakamat tiedot vaihtelevat sen mukaan, mitä asetuksia on käytössä ja mitä lisäosia käytetään. Suosittelemme lakimiehen kuulemista, kun päätät, mitä tietoja haluat ilmoittaa tietosuojakäytännössäsi.

Keräämme tietoja sinusta kauppamme kassaprosessin aikana.

Mitä keräämme ja tallennamme

Kun vierailet sivustollamme, seuraamme:
  • Katselemasi tuotteet: käytämme tätä esimerkiksi näyttämään sinulle äskettäin katselemasi tuotteet.
  • Sijainti, IP-osoite ja selaintyyppi: käytämme näitä tietoja esimerkiksi verojen ja toimituksen arvioimiseen.
  • Toimitusosoite: pyydämme sinua antamaan tämän, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituskustannukset ennen tilauksen tekemistä ja lähettää tilauksen sinulle!
Käytämme evästeitä myös ostoskorin sisällön seuraamiseen, kun selaat sivustoamme.

Huomautus: voit halutessasi tarkentaa evästekäytäntöäsi ja linkittää sen tähän osioon täältä.

Kun ostat meiltä, pyydämme sinua antamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokortti-/maksutietosi ja valinnaisia tilitietojasi, kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:
  • lähettää sinulle tietoja tilistäsi ja tilauksestasi
  • vastata pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset.
  • Käsittele maksut ja ehkäise petokset
  • Luo tili myymäläämme
  • Noudatamme kaikkia lakisääteisiä velvoitteita, kuten verojen laskemista.
  • Parannamme myymälätarjontaamme
  • lähettää sinulle markkinointiviestejä, jos haluat vastaanottaa niitä.
Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, joita käytetään tulevien tilausten kassalla. Säilytämme sinua koskevia tietoja yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joihin keräämme ja käytämme niitä, eikä meillä ole lakisääteistä velvollisuutta säilyttää niitä edelleen. Säilytämme esimerkiksi tilaustietoja XXX vuotta vero- ja kirjanpitotarkoituksiin. Näihin kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Säilytämme myös kommentteja tai arvosteluja, jos päätät jättää niitä.

Kenellä tiimissämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy meille antamiisi tietoihin. Esimerkiksi sekä ylläpitäjillä että myymäläpäälliköillä on pääsy:
  • tilaustiedot, kuten mitä ostettiin, milloin se ostettiin ja minne se pitäisi lähettää, ja
  • Asiakastiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.
Tiimimme jäsenillä on pääsy näihin tietoihin, jotta he voivat auttaa tilausten täyttämisessä, palautusten käsittelyssä ja sinun tukemisessasi.

Mitä jaamme muiden kanssa

Tässä osiossa on lueteltava, kenen kanssa ja mihin tarkoitukseen tietoja jaetaan. Tähän voivat kuulua muun muassa analytiikka, markkinointi, maksuportaat, lähetyspalvelujen tarjoajat ja kolmansien osapuolten upotukset.

Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle tilauksia ja myymäläpalveluita; esimerkiksi -

Maksut

Tässä alajaksossa on lueteltava, mitä kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajia käytät maksujen vastaanottamiseen kaupassasi, koska nämä saattavat käsitellä asiakastietoja. Olemme lisänneet esimerkkinä PayPalin, mutta sinun kannattaa poistaa tämä kohta, jos et käytä PayPalia.

Hyväksymme maksut PayPalin kautta. Maksuja käsiteltäessä osa tiedoistasi välitetään PayPalille, mukaan lukien maksun käsittelyyn tai tukemiseen tarvittavat tiedot, kuten ostoksen loppusumma ja laskutustiedot. Katso PayPalin tietosuojakäytäntö lisätietoja.

Complianz | WordPressin tietosuojapaketti

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -ohjelmistoa suostumustietojen keräämiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Lisätietoja on Complianzin Tietosuojaseloste.

Akismet

Keräämme tietoja kävijöistä, jotka kommentoivat Sivustoilla, jotka käyttävät Akismet-palvelua roskapostin torjumiseksi. Keräämämme tiedot riippuvat siitä, miten Käyttäjä määrittää Akismetin Sivustolleen, mutta yleensä ne sisältävät kommentoijan IP-osoitteen, käyttäjäagentin, lähettäjän ja Sivuston URL-osoitteen (sekä muita kommentoijan suoraan antamia tietoja, kuten hänen nimensä, käyttäjätunnuksensa, sähköpostiosoitteensa ja itse kommentin).

WooCommerce Shipping & Tax

Käyttämällä tätä laajennusta saatat tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisten palvelujen kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, ja siitä, mitä sinun kannattaa sisällyttää tietosuojakäytäntöihisi.

fiFI
close
Ostoskori
close